O NAS

REFORMX TRGOVINA

Že od nekdaj smo močno vpeti v pilates svet, v našem studiju vadbe namreč izvajamo že vrsto let. Prav to pa nas je pripeljalo do začetka zgodbe s trgovino ReformX. Ko smo želeli studijo opremiti s pilates opremo, smo ugotovili, da le-te v naši bližini praktično ni mogoče kupiti, kaj šele preizkusiti.

Tako smo stopili v stik s priznanim angleškim podjetjem Align pilates, ki je bilo na podlagi naših referenc takoj pripravljeno na sodelovanje – tako smo dogovorili zastopstvo za Slovenijo in več okoliških držav. Več o podjetju Align pilates si lahko preberete tukaj. Naša vizija je že od samega začetka jasna; ponujati zgolj opremo najvišje kakovosti in strankam nuditi strokovno pomoč pri izbiri le-te. Glede na to smo kasneje našo ponudbo razširili in nadgradili še z enim sodelovanjem, in sicer svetovno znanim ameriškim podjetjem Keiser, ki izdeluje eno izmed najbolj kvalitetnih fitnes oprem nasploh. Uporabljajo jo vrhunski športniki posamezniki, najuspešnejši športni klubi ter najprestižnejši vadbeni centri. Več o opremi si lahko preberete tukaj. V naši ponudbi ne manjkajo niti visoko kvalitetni specialni letveniki s podpisom ameriškega podjetja Fuse Ladder, več si lahko preberete tukaj. Gre za razmeroma nov in inovativen produkt v svetu vadbene opreme. Poskrbeli pa smo tudi za dostopnost manjših, a zato nič manj pogrešljivih vadbenih dodatkov, kot so elastični vadbeni trakovi (elastike) in pet prstne nogavice. Slednje so nepogrešljiv dodatek tako pri uri pilatesa, joge, funkcionalne vadbe in celo pri nekaterih oblikah plesa. Ker je naše poslanstvo, da vam zagotavljamo le najboljšo opremo, vam ponujamo pet prstne nogavice izjemno priznanega ameriškega podjetja Toesox. Več o njih si lahko preberete tukaj.

Ker je vsa oprema, ki jo ponujamo, najvišje kakovosti, je tako primerna za profesionalno in domačo rabo, pa tudi za rehabilitacijo. Svojim strankam nudimo popolno podporo pri svetovanju, pri čemer jim vedno svetujemo zgolj nakup opreme, ki je za njih najbolj primerna in jim bo nudila največ – gre za eno izmed naših načel, ki se ga bomo strogo držali tudi v prihodnje. V kolikor imate kakršno koli vprašanje, smo vam za pomoč vedno na voljo!

Ekipa ReformX.si

Kontaktni obrazec
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Zasebnost *